IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. AODL. Programa d'incentius a la contractació per a joves menors de 30 anys (EMCUJU y EMPUJU)

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

AODL. Programa d'incentius a la contractació per a joves menors de 30 anys (EMCUJU y EMPUJU)

12/07/2017

Resultats baremació candidats

L'Ajuntament de Massanassa contractarà en els pròxims dies 5 joves menors de 30 anys per un període de 7 mesos per a llocs de treball d'arxiver/a, animador/a sociocultural i peons d'instal•lacions esportives.

Per a dur a terme estes contractacions, l'Ajuntament s'ha acollit a les convocatòries de subvencions del Servef dins del programa d'incentius a la contractació de joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i regulades per l'Ordre 7/2017, de 10 d'abril, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Els candidats als llocs de treball han sigut remesos pel Centre Servef de Catarroja, i baremats segons el disposat en l'Ordre reguladora de les respectives convocatòries. Els resultats de la baremació poden consultar-se en l'apartat Borses de treball i Beques, de la web municipal.

Cal destacar que l'Ajuntament té previst realitzar més contractacions dirigides a altres col•lectius, com per exemple, aturats de llarga durada.

Sobre les noves convocatòries previstes poden sol•licitar informarció en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Massanassa.

Més informació en:

Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (en horari de dilluns a divendres d'11:00 a 14:00 h.)

C/ Major, 15

Tel. 961251533

Email. aedl@massanassa.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.