IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. AODL. Programa ACCO

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

AODL. Programa ACCO

15/06/2017

Massanassa s'adhereix al Programa de Foment d'ocupació i desenvolupament local de la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Massanassa s'ha adherit al programa de Foment dels acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana (Ordre 12/2016 de 26 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball), que s'estan desenvolupant des de la Mancomunitat Intermunicipal de L'Horta Sud.

Aquest programa compta amb 3 línies d'actuació:

  • Línia 1. Empreses PIME: Adreçat a xicotetes i mitjanes empreses. Consisteix en un assessorament individualitzat a les empreses que ho desitgen, perquè milloren el seu negoci. Es realitzarà un chekking i anàlisi del negoci i a partir d'ací s'assessorarà per a una millor gestió.

 

  • Línia 2. Emprenedors: Adreçat a persones amb interès per emprendre un nou negoci o en procés de creació de la seua pròpia empresa. Consisteix a assessorar en la creació d'aqueixa empresa orientada cap a l'economia sostenible.

 

  • Línia 3. Aturats: Adreçat a persones aturades de llarga durada. Consisteix a treballar directament amb les persones per a identificar les seues pròpies competències, activar-les i potenciar-les fomentant la cerca activa d'ocupació.

 

Totes les actuacions són GRATUÏTES.

Més informació i inscripcions en:

Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (en horari de dilluns a divendres d'11:00 a 14:00 h.)

C/ Major, 15

Tel. 961251533

Email. aedl@massanassa.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.