IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Concurs per elegir la portada de la Revista Festiva i Literaria La Terreta de l'any 2015

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Concurs per elegir la portada de la Revista Festiva i Literaria La Terreta de l'any 2015

23/03/2015


 

BASES:

1.- El tema deurà fer al.lusió a Massanassa i les seues Festes Majors.

2.- El text serà el següent: "FESTES DE SANT JOAN EN HONOR AL STM. CRIST DE LA VIDA, MASSANASSA JUNY 2015", encara que no necessàriament en eixe ordre ni amb la mateixa tipografia. Deurà apareixer l'escut de Massanassa o una al.legoria d'ell. Es deixarà igualment un espai lliure per insertar el logotipus de la Revista.

3.- El tamany serà A3 (297 x 420 mm.) adoptant la forma vertical. Els colors seran de lliure elecció, excepte els daurats, argentats i fluorescents.

4.- El tèrmini de presentació de les obres finalitzarà a les 14 hores del dia 12 de maig de 2015 i s'entregaran a la Biblioteca Pública Municipal de Massanassa.

5.-  L'obra anirà signada amb pseudònim.

6.- S'estableix un únic premi de 500.- euros, podent declarar-se desert el premi, en el seu cas.

7.- L'obra guanyadora restarà propietat de l'Ajuntament de Massanassa, que la podrà utilitzar de la manera que estime més convenient. La persona guanyadora lliurarà una còpia de l'obra en format digital per a la seua reproducció. Les obres no guardonades podran ser retirades pels seus autors entre el 23 i el 30 de juny. Si no ho fan s'entendrà que renuncien a la seua propietat i aquesta passarà integrament a l'Ajuntament de Massanassa.

8.- El Jurat Qualificador estarà constituit per la Comissió de Cultura de l'Ajuntament de Massanassa i la seua decisió serà inapel.lable.

9.- La participació en aquest Concurs significa la total acceptació de les presents bases.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.