IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Concurs de Fotografía JORNADES DE LA DONA 2015

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Concurs de Fotografía JORNADES DE LA DONA 2015

04/02/2015


Import Premi

1 er. Premi: 300.- €
2ª Premi:     150.- €
3er. Premi:  150.- €

Tipus de Presentació
Format Digital

Participants
Lliure (un màxim de 2 obres per participant)

Temática
La dona, evolució i present

 

L'Ajuntament de Massanassa, amb motiu de la celebració de les Jornades de la Dona 2015, convoca un concurs de fotografía d'acord amb les següents bases:

BASES:

1. Tema: Fotografies que arrepleguen l'evolució de la dona i el seu present en la història, l'art, l'arquitectura, la cultura, les tradicions i costums, la modernitat i l'avantguarda, en l'educació i la formació, en el treball i en la vida social, familiar i quotidiana de la ciutat.

 

2. Participació: Es podran presentar fins a un màxim de dos fotografies inèdites per concursant. No s'admetran a concurs fotografies ja publicades o premiades en altres certàmens.

3. Tècnica: Lliure. Les fotografies es presentaran obligatòriament en suport digital.

Les fotografías han d'estar en format JPG, tindre una resolución mínima de 300 ppp (punts per polzada), un tamany mínim de 3872 x 2592 i un pes màxim de 9 Mb. Les fotografías poden vindre acompanyadas per un text explicatiu de la imatge d'una extensión no superior a 100 paraules.

4. Presentació: Les fotografies s'enviaran per correu electrònic a biblioteca@massanassa.es o per mitjà de wetransfer (https://www.wetransfer.com/ ), en este cas caldrà enviar un correu electrònic a biblioteca@massanassa.es indicant la transferència del fitxer.

El termini de presentació de fotografies finalitza a les 14'00 hores del dimarts 24 de febrer de 2015.

5. El Jurat, presidit per la regidora Delegada de l'Àrea de Servicis al Ciutadà,  estarà format per la regidora de l'Àrea de la Dona, una persona representant de cada associació o entitat col.laboradora, una persona qualificada en fotografía i un tècnic de l'Ajuntament.

El jurat seleccionará 10 fotografías finalistes, d'entre les quals elegirá un primer, segon i tercer premi. Es valorará la creativitat, la representativitat i la qualitat de les obres presentades.

6. Premis: Primer premi: 300 €.; Segon premi: 150 €.; Tercer premi: 150 €. A estos imports se'ls aplicarà la retenció corresponent en concepte d'IRPF.

El jurat podrà declarar desert algun dels premis.

7. Drets d'autor/a:

Cada participant es compromet a:
Garantir que la fotografía és original, no ha sigut publicada anteriorment i no ha rebut ningún premi en un altre concurs nacional o internacional.
Autoritzar l'ús de la seua fotografía per a publicar-la en els llocs web i material promocional de l'Ajuntament de Massanassa, sempre citant el/l'autor/a.


No aportar continguts dels que no siga titular o no tinga els drets necessaris per a atorgar la dita llicència a l'Ajuntament de Massanassa.
Responsabilitzar-se enfront de l'Ajuntament de Massanassa de totes les càrregues que poguera comportar la utilización o divulgación de la seua fotografía i de les que pogueren derivar qualsevol tipus d'accions, reclamacions o conflictes, en particular encara que no de mode exclusiu, aquells relatius a la possible infracción de drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers, o a supòsits d'intromisió en els drets a l'honor, a la intimitat personal i a la imatge.

Fer-se responsable de l'autorització i/o consentiment de la persona o persones que apareixen en les fotografies.
Les fotografies premiades, el suport digital i els seus drets d'ús passaran a ser propietat de l'Ajuntament de Massanassa.

En concret cada finalista i guanyador/a accedix a:
- Cedir a l'Ajuntament de Massanassa els drets d'explotació sobre la fotografía presentada per a reproduir, distribuir i comunicar públicament, en i per qualsevol mitjà, les fotografíes finalistes i guanyadores del concurs, en l'àmbit nacional i internacional, sempre citant la seua autoria i sempre amb fins sense ànim de lucre. Estos inclouen, a títol enunciatiu i no limitador, els següents:
El dret a exposar públicamente i publicar la fotografía.
El dret a concedir llicències a tercers per a la realización de qualsevol de les accions anteriors.

8. Entrega de premis: Els premis s'entregaran el dia 4 de març en l'acte d'inauguració de les Jornades de la Dona.

L'Ajuntament de Massanassa procurarà realitzar una mostra, en format paper, amb les obres presentades.


9. Al tractar-se de format digital no es tornaran els fitxers originals.


10. La participació en este Concurs suposa l'acceptació d'estes bases i la conformitat amb les decisions del Jurat.

N. B.: Informació en el Departament de Cultura -Biblioteca Pública Municipal- 96 125 19 61

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.