IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
 1. Portada >
 2. Notícies & Actualitat >
 3. Cultura. Programa de Festes de Nadal

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Cultura. Programa de Festes de Nadal

02/01/2013

Activitats nadalenques per a xiquets i majors

La Regidoria de Cultura ha organitzat per a aquestes festes de Nadal nombroses activitats per a l'entreteniment de menuts i majors.

 • DIVENDRES 21 DE DESEMBRE
  11.00h. Saló d'Actes de l'Edifici Sociocultural. Matinal de teatre Fa calor al Pol Nord a càrrec de l'Escola Municipal de Teatre Infantil.
 • DISSABTE 22 DE DESEMBRE
  18.00h. Barraca de la Falla Poble. Exposició de joguines antigues organitzada per la Falla Poble.
  19.00h. Saló d'Actes de l'Edifici Sociocultural. Estrena de l'obra teatral Fa calor al Pol Nord a càrrec de l'Escola Municipal de Teatre Infantil.
  20.30h. Església de Sant Pere Apòstol. Concert de Nadal de la Banda de Música del Centre Instructiu i Musical de Massanassa i l'Orfeó Polifònic de Massanassa.

 • DOMINGO 23 DE DESEMBRE
  11.00h. Barraca de la Falla Poble. Exposició de joguines antigues organitzada per la Falla Poble.
 • DIMECRES 26 DE DESEMBRE
  19.30h. Sala d'exposicions Gabriel Cualladó de l'Edifici Sociocultural. Inauguració de l'Exposició de Pintura i escultura Un parell de motius.
 • DIJOUS 27 DE DESEMBRE
  12.00h. Biblioteca Pública Municipal. Contacontes Contes de Nadal per La Titella.
  17.30h. Sala d'Exposicions Gabriel Cualladó de l'Edifici Sociocultural. Exposició de pintura i escultura Un parell de motius.
  19.00h. Biblioteca Pública Municipal. Benvinguts a la lectura: lliurament de carnet d'usuari de la Biblioteca als nascuts aquest any.
 • DIVENDRES 28 DE DESEMBRE
  12.00h. Saló d'actes de l'Edifici Sociocultural. Cinema Infantil.
  17.30h. Sala d'Exposicions Gabriel Cualladó de l'Edifici Sociocultural. Exposició de pintura i escultura Un parell de motius.
 • DISSABTE 29 DE DESEMBRE
  10.00h. Sala d'Exposicions Gabriel Cualladó de l'Edifici Sociocultural. Exposició de pintura i escultura Un parell de motius.

 • DIJOUS 3 DE GENER
  18.00h. Ajuntament de Massanassa. Els Reis d'Orient rebran les cartes de tota la població infantil de Massanassa.
  19.00h. Plaça de les Escoles Velles. Sorteig de la campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants. Amb animació de carrer.
 • DIVENDRES 4 DE GENER
  18.00h. Saló d'actes de l'Edifici Sociocultural. Els Reis d'Orient rebran les cartes de tota la població infantil de Massanassa.
 • DISSABTE 5 DE GENER
  17.30h. Gran Cavalcada dels Reis d'Orient, acompanyats de la Banda de Música del CIM, entitats, comitiva de bengales, etc. que recorrerà diversos carrers de la població: Plaça de l'Església, Fco. Nàcher Pons, Josep Alba i Alba, Blasco Ibáñez, 9 d'octubre, San Miguel, Ausiàs March, Pari Ignasi Casañ, Gregori Maians, Colom, València, Joaquín Seguí, Orba i Plaça dels Escoles Velles.
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.