IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Massanassa dona un pas més a favor del medi ambient

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Massanassa dona un pas més a favor del medi ambient

02/03/2022

S'instal·len cinc miniecoparcs en diferents punts geogràfics del municipi i quatre més se situaran pròximament a l'interior d'edificis públics.

Massanassa ja compta amb els cinc punts nets urbans, o miniecoparcs, per a depositar elements en un espai adaptat i adequat per a afavorir la labor del reciclatge i el respecte pel medi ambient.

Així, s'han instal·lat un total de cinc miniecoparcs en diferents ubicacions del municipi, pensant en el foment del reciclatge i les facilitats a la població. Així mateix, també s'instal·laran quatre més a l'interior d'espais públics, els quals seran de diferent disseny i amb major grandària per a depositar dins d'ells elements com a lluminàries, torradores de pa, entre una altra mena de materials amb especificació d'ús per a esta mena de recollida de materials.

"Amb la seua instal·lació, avancem perquè Massanassa siga un poble més sostenible i respectuós amb el nostre medi ambient. Els cinc miniecoparcs es localitzen en diferents llocs on hi ha una major freqüència de pas, i així també donem majors facilitats als nostres veïns i veïnes en la seua tasca de reciclar. De la mateixa manera ocorrerà amb els quatre punts nets restants, ja que s'instal·laran en els edificis públics amb major visita de persones", manifesta Paco Comes, alcalde de Massanassa.

Estos punts de reciclatge estan dissenyats perquè s'adapten a la perfecció a l'espai urbà, podent reciclar fins a sis tipus de residus diferents: piles, bateries, entre una altra mena d'acumuladors; bombetes de baix consum i LED; aparells elèctrics i electrònics de xicotet format (comandaments de televisió, càmeres, carregadors, etcètera); tintes d'impressora; CD's/DVD's; i càpsules de café.

A més, compten també amb un espai de comunicació exterior que al mateix temps permet proposar campanyes de reciclatge i fomentar el seu exercici al veïnat de Massanassa. Actualment, es pot veure la frase d'inici "Reciclar té el seu punt. Ara pots depositar en aquest minipunt net els xicotets residus perillosos que generes a casa".

La ciutadania de Massanassa pot trobar-los habilitats en les entrades de les següents ubicacions: Col·legi Públic Lluís Vives, Col·legi San José i Sant Andrés i Mercadona. Al seu torn, en l'Avinguda Blasco Ibáñez entre els carrers de Colón i València, així com en l'Avinguda Josep Alba i Alba en el seu inici del carrer amb número 1, al costat de la rotonda "La Lluna".

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.