IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. REFORÇA. Ajudes a noves activitats econòmiques i contractació de persones desocupades

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

REFORÇA. Ajudes a noves activitats econòmiques i contractació de persones desocupades

15/03/2021

Convocatòria 2021

L'Ajuntament de Massanassa aprova les convocatòries d'ajudes per a la creació de noves activitats econòmiques i per a la contractació de persones desocupades de Massanassa.

Les ajudes, que seran gestionades per Reforça Massanassa, permetran rebre una quantia econòmica a les activitats que s'instal·len en la població i a aquelles que contracten persones en situació de desocupació empadronades en la localitat.

Les ajudes a la creació de noves activitats seran de fins a 1.500 euros en el moment que complisquen 6 mesos d'alta a través de la LÍNIA INICIA MASSANASSA, mentre que la LÍNIA CONSOLIDA MASSANASSA complementarà aquesta ajuda en 1.000 euros a l'any d'activitat. En 2021 s'ha convocat la primera de les línies d'actuació, mentre que la convocatòria de 2022 recollirà la segona, moment en el qual els negocis començaran a complir l'any de vigència. Per això, es podran acollir a l'ajuda de 2021 els negocis que la seua alta es trobe entre l'1 de gener i 30 de maig de 2021.

D'altra banda, les ajudes per a la contractació de persones desocupades es defineixen també en dos apartats. La LÍNIA NOVA OCUPACIÓ, que recolzarà amb fins a 2.000 euros les contractacions inicials d’entre 3 i 6 mesos; i la LÍNIA OCUPACIÓ ESTABLE, que subvencionarà la contractació per, almenys, 1 any i l'ampliació o conversió a indefinit dels contractes inicials ja subvencionats per la primera línia. Aquestes últimes ajudes es recolliran en la convocatòria de 2022 i podran sol·licitar-se en el moment que es complisca el període esmentat.

Les dos convocatòries obrin termini de presentació fins al 15 de novembre de 2021.

Més informació 

Agència de Desenvolupament Local i Innovació – Reforça Massanassa

aedl@massanassa.es -961251533

Apartat Ajudas i Beques AEDL 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.