IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Nova zona de pícnic i paellers en el Poliesportiu Municipal

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Nova zona de pícnic i paellers en el Poliesportiu Municipal

04/05/2018

Inauguració el 4 de maig de 2018

Benvolguts veïns ens complau comunicar-los que el divendres 4 de Maig estaran a la seua disposició, els paellers construïts en el Poliesportiu Municipal. Esperem que els gaudisquen i facen bon ús d'ells. 

La reserva es realitzarà a través de la "Sol·licitud de Reserva de Paeller" que estarà disponible en la consergeria del Poliesportiu Municipal. Haurà de lliurar-se als conserges identificant-se el sol·licitant amb la seua D.N.I.

Els veïns de Massanassa poden reservar amb una setmana d'antelació i els altres ciutadans en el mateix dia.

Mitjançant unes fitxes el sol·licitant i el conserge reflectiran l'estat en què es troba el paeller abans i després de la seua utilització. El sol·licitant es farà responsable dels desperfectes causats per ell i per les persones que li acompanyen.

Els paellers estan identificats amb nombres i lletres. El nombre indica el mòdul on es troba. Les lletres reflecteixen l'orientació de cadascun dels quatre paellers que constitueixen el mòdul:

Cada paeller té vinculada una taula amb el mateix codi. Les taules amb codi han de romandre en el mateix lloc, encara que es poden desplaçar al voltant de l'arbre de referència cercant el assolellament més adequat. Les taules amb la llegenda "SOLTES" es podran desplaçar, adjuntant-la a les del paeller reservat, quan el grup tinga més de vuit persones.

Quan acaben han de deixar les instal·lacions com estaven, netejant les taules, la bancada, la gespa artificial i la pileta, arreplegant les cendres i, molt important, arreplegant i seleccionant els residus. En l'entrada al poliesportiu per la C/ Sequia del Segón Braç hem posat els contenidors de vidre, paper i cartó, envasos i orgànic, perquè recicleu els residus, prèviament seleccionats. Les cendres es dipositaran en el contenidor metàl·lic específic, situat dins del recinte.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.