IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Juventut. Campament d'estiu

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Juventut. Campament d'estiu

31/05/2012

En el Mas de Borràs, en ple Penyagolosa

Com tots els anys, Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Massanassa organitza un campament d'estiu. Enguany tindrà lloc del 15 al 22 de juliol i se situarà en el Mas de Borràs, en el terme municipal de Villahermosa, en els voltants de la muntanya del Penyagolosa.

Al campament poden inscriure's els xiquets i xiquetes de 2n de primària a 2n d'ESO(Campament Infantil) i els de 3r i 4t de l'ESO (Campament Juvenil). Les activitats estan dedicades bàsicament a objectius ecològics i lúdics, aprofitant les possibilitats de l'entorn rural.

El termini de incripción i pagament serà del 4 de juny al 4 de juliol. El preu és de 165€ per als empadronats a Massanassa, i de 235€ per a la resta (prioritat d'inscripció per als empadronats en la localitat).

Una vegada inscrit, el xiquet/a està ocupant una plaça. En el cas de renúncia de la mateixa i abans d'efectuar el pagament, haurà de comunicar-ho personalment o telefònicament amb promptitud, de manera que cap xiquet/a se quede en reserva. Una vegada efectuat el pagament no hi haurà dret a devolució.

L'eixida i la volta es realitzarà en el parc de jocs de la Font Cabilda. L'eixida serà el 15 de juliol a les 10h i la tornada el 22 de juliol a les 18:30h.

La documentació a aportar serà la següent:

  • Fitxa d'inscripció que es facilitarà en el Casal Jove.
  • Document d'autoliquidació per al pagament.
  • Fotocopia DNI dels pares o tutors.
  • Fotocopia llibreta Seguretat Social.
  • Fotocopia llibreta de vacunacions.
  • Més informació i inscripcions en:
    Centre d'Informació Juvenil
    Calle Major, 15
    Telf. 96 125 07 39
    Correu electrònic: joventut@massanassa.es

      Horari d'atenció: de 11h a 14h i de 17h a 20h

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.