IDIOMAcastellanovalencià
BÚSTIA DE SUGGERIMENTSbuzon de sugerencias
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Joventut. Campament d'estiu

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Joventut. Campament d'estiu

19/05/2011

Disfruta del Campament d'Estiu a Olocau.

Com tots els anys, el departament de Joventut de l'Ajuntament de Massanassa organitza un campament d'estiu. Enguany s'ubicarà al terme municipal d'Olocau, a 35 km de València.

Gràcies al programa Granja Escola, els xiquets y xiquetes contacten directament amb la realitat del medi natural. Les activitats estan dedicades bàsicament a objectius ecològics i lúdics, aprofitant les possibilitats de l'entorn.

El preu és de 180€ per als empadronats a Massanassa, i de 280€ la resta.

Una vegada inscrit el xiquet/a, està ocupant una plaça. En el cas de renúncia de la mateixa i abans d'efectuar el pagament, haurà de comunicar-ho personalment o telefònicament amb promptitud, de manera que cap xiquet/a es quede en reserva. Una vegada efectuat el pagament no hi haurà dret a cap devolució.

El termini d'incripció i pagament serà de l'1 al 31 de juny. L'eixida i la tornada es realitzarà al parc de jocs de La Font Cabilda. L'eixida serà el 16 de juliol a les 09:30h i la tornada el 24 de juliol a les 13:00h.

Si consideren convenient donar algun avís especial sobre el seu fill o filla (qüestions mèdiques, etc), preguem ens ho especifiquen a la fitxa, per poder portar control durant el campament.

La documentació a aportar es la següent:

  • Fotografia del xiquet/a (1 recent).
  • Fotocòpia DNI dels pares o tutors.
  • Fotocòpia llibreta Seguretat Social.
  • Fotocòpia llibreta de vacunacions.
  • Caldrà omplir la fitxa d'inscripció que es facil.litarà al Casal Jove, C/ Major, 15.
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.