IDIOMAcastellanovalencià
BÚSTIA DE SUGGERIMENTSbuzon de sugerencias
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Donació de sang a Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Donació de sang a Massanassa

08/02/2011

Pròxim dilluns 7 de febrer en el carrer Gregori Maians, 8 (Edifici Multiusos), de 17:00 a 20:30h

El pròxim dilluns 7 de febrer, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana estarà a Massanassa arreplegant la solidaritat de tots els veïns. Amb l'inici d'any les necessitats sanguínies no descendixen, d'ací que el Centre de Transfusió tracte d'acostar-se als donants amb cites solidàries com esta.

En este sentit, les unitats mòbils del Centre de Transfusió es desplaçaran el dilluns 7 de febrer fins al carrer Gregori Maians, 8 (Edifici Multiusos), de 17:00 a 20:30h, on atendran els veïns que s'acosten a donar sang.

I és que, en a penes 20 minuts es pot salvar la vida de tres malalts. El Centre de Transfusió necessita 800 unitats de sang diàries per a atendre la demanda dels hospitals de la Comunitat Valenciana, una realitat que només es pot dur a terme gràcies a la solidaritat dels donants. El Centre de Transfusió invita tots els donants a participar en esta col·lecta de sang,  i també als que encara no ho són, perquè esta és una bona oportunitat per a demostrar la seua faceta més solidària.

Podran donar sang totes aquelles persones que tinguen entre 18 i 65 anys, pesen més de 50 quilos i gaudisquen d'una salut normal.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.